Πληροφορίες Αποστολής

Με την καταχώρηση της παραγγελίας σας στο e-shop, θα λάβετε ένα email που θα επιβεβαιώνει την παραγγελία σας και θα περιλαμβάνει τα είδη που έχετε επιλέξει, τον κωδικό της παραγγελίας καθώς και το συνολικό κόστος της.

Αφού εγκριθεί και προετοιμαστεί η παραγγελία σας, θα παραλάβετε email με το μοναδικό αριθμητικό-κωδικό δρομολόγησης για το πακέτο της παραγγελίας που θα παραλάβετε. Με τον αριθμό αυτό έχετε τη δυνατότητα να ανιχνεύσετε την παραγγελία σας στην εταιρεία ταχυμεταφορών μέσα από το link της εταιρείας διακίνησης.

Σημείωση: Ο χρόνος παράδοσης είναι 1-2 εργάσιμες ημέρες και μπορεί να διαφερει σε εξαιρετικά ιδιαίτερες περιπτώσεις.

 

Έξοδα Αποστολής

Όλες οι παραγγελίες αποστέλλονται από την εταιρεία μας, συνήθως την ίδια εργάσιμη ημέρα που κάνατε την παραγγελία σας.

Το κόστος αποστολής είναι 2,50 ευρώ και για αποστολή με αντικαταβολή σε όλη την Ελλάδα (συμπεριλαμβάνονται οι δυσπρόσιτες περιοχές) είναι 4,70 ευρώ.

Η εταιρεία μπορεί να πραγματοποιήσει αποστολές προϊόντων και σε διευθύνσεις άλλων χωρών. Εάν επιθυμείτε να αποσταλεί η παραγγελία σας σε διεύθυνση του εξωτερικού, θα πρέπει προηγουμένως να έχετε επικοινωνήσει μαζί μας τηλεφωνικά στο 23130 22357  ή με e-mail στο rhythmichouse.gr@gmail.com προκειμένου να ενημερωθείτε για το κόστος των μεταφορικών και τον χρόνο παράδοσης (διαφέρουν ανάλογα με τη χώρα προορισμού).

 

Δωρεαν αποστολή στις ακόλουθες περιπτώσεις:

  • Δωρεάν αποστολή όταν η παραγγελία είναι ίση ή υπερβαίνει τα 50 ευρώ.
  • Δωρεάν αποστολή με χρήση αντικαταβολής όταν η παραγγελία είναι ίση ή υπερβαίνει τα 100 ευρώ.
  • Δωρεάν αποστολή με ή χωρίς χρήση αντικαταβολής όταν η παραγγελία σας παραδίδεται εντός Θεσσαλονίκης (κατόπιν συνεννόησης)

Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα απευθείας παραλαβής της παραγγελίας σας από την έδρα μας, κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού.

Σημείωση: Κατά την διαδικασία ολοκλήρωσης της παραγγελίας σας το σύστημα θα προσθέσει αυτομάτως τα έξοδα αποστολής σύμφωνα με τις παραπάνω προϋποθέσεις.

e-mail: rhythmichouse.gr@gmail.com

Τηλέφωνο επικοινωνίας:

23130 22357- 6936586576

Διεύθυνση έδρας:

Καρατζά & Μοσχοπόλεως 30
Καλαμαριά-Θεσσαλονικη

Για αποστολές εντός Ελλάδος τα προϊόντα θα σας αποσταλούν, στην διεύθυνση παραλήπτη που μας έχετε υποδείξει, με υπηρεσία ταχυμεταφορών (Courier).

Σημείωση: Εάν επιθυμείτε το προϊόν να σταλεί σε διαφορετική διεύθυνση από αυτήν που καταχωρίσατε για τα προσωπικά σας στοιχεία, έχετε τη δυνατότητα να δηλώσετε διαφορετική διεύθυνση παραλήπτη στο σύστημα καταχώρισης παραγγελίας.

Επιπλέον έξοδα αποστολήςμπορεί να προκύψουν μόνο σε πολύ μεγάλο όγκο παραγγελίας και πάντοτε θα προηγείται

 η έγκαιρη ειδοποίηση και έγκριση/αποδοχή σας.